Positivity Boost gesprek

De vraag die mij verreweg het meest wordt gesteld tijdens coachingssessies is: ‘Hoe kom ik erachter wat ik écht wil?’ Ook zelf heb ik een tijd lang geworsteld met dat soort vragen. Voel jij ook dat er eigenlijk veel meer in zit, maar komt het er op een of andere manier nog niet uit? Vraag jij jezelf wel eens af wat je écht zou willen? Zou je daar graag een concreet antwoord op willen vinden en je vervolgens niet langer laten tegenhouden door beperkende overtuigingen en onzekerheden? Ik kan je hierbij helpen!

Wekelijks bied ik een aantal GRATIS Positivity Boost gesprekken aan. Dit is een 1 op 1 coachingssessie waarin ik jou help antwoord te vinden op dat soort vragen.

Plan hier jouw gratis online coachngssessie met mij, rechtstreeks in mijn agenda!

gratis coachingssessie

gratis coaching

Tijdens deze gratis online coachingssessie help jou om je leven een positieve boost te geven! Het is dan ook mijn missie om een positieve bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke groei en geluk. Dit neem ik uiterst serieus en tijdens de coachingsessie heb ik 100% aandacht voor jou. Op gelijkwaardig niveau ga ik met je in gesprek waarbij ik veel zal luisteren, maar ook vragen zal stellen om mij goed in jou te verdiepen. Dit doe ik op een positieve wijze zonder daarbij veroordelend te zijn. Wel zal ik je daar waar nodig confronteren met jouw gedragspatronen om dit bespreekbaar te maken. Tot slot geef ik je naar aanleiding van ons gesprek praktische handvatten waar jij direct verder mee kunt om jou leven een positieve boost te geven!

Wanneer is het positivity boost gesprek voor jou?
Je wilt erachter komen wat je écht wilt met je leven, maar weet niet goed waar te beginnen
Je wilt meer inzicht krijgen in jouw eigen gedragspatronen en beperkende overtuigingen
Je voelt dat er veel meer in zit, maar op één of andere manier komt het er nog niet echt uit
Je wilt afrekenen met je angsten en onzekerheden en meer zelfvertrouwen opbouwen

Na afloop van het gesprek heb jij: 
Helderheid in waar je staat en welke acties jij concreet kunt ondernemen richting jouw doelen
Meer inzicht in je gedragspatronen en overtuigingen
Objectieve, persoonlijke feedback van een ervaren life coach
Een eerste belangrijke stap gezet richting jouw mooiste leven!

gratis coachingssessie