Over Daily Learning Online

Daily Learning Online

Zou het niet heerlijk zijn om goed helder te hebben wie je bent en wat je uit het leven wilt halen? Om inspirerende doelen te hebben die daar helemaal op aansluiten, zodat je elke dag vol energie en motivatie aan je dag begint? Omdat je goed weet waar je het allemaal voor doet? Geen reactief leven meer waarin je steeds weer opnieuw snakt naar het weekend, maar een inspirerend leven waarin je vaker bezig kunt zijn met de dingen waar jij oprecht blij van wordt!

Als coach help ik  je ‘jouw waarom' en de doelen dit je wilt bereiken in jouw leven helder te krijgen. Samen met jou kijk ik naar wat je graag zou willen en hoe je daar naartoe kunt werken. Vind je het moeilijk om te bepalen wat je echt wilt? Door goede vragen te stellen help ik jou om nieuwe inzichten te krijgen en daar achter te komen. Door middel van mijn online coachingsprogramma’s of individuele online coachingssessies kijk ik samen met jou naar wat je echt wilt en help ik jou een duidelijke ‘waarom’ te formuleren. Is het jouw doel om je simpelweg gelukkiger te voelen in het dagelijks leven? Wil je meer zelfvertrouwen opbouwen of heb je bepaalde doelen die je wilt bereiken in jouw carrière? Misschien zit je vastgeroest in een dagelijkse sleur en zou je zo graag meer willen halen uit je leven. Maar wat dan? Ik kan jou helpen dit helder te krijgen en een concreet plan te maken om het maximale uit jezelf en het leven te halen.  Als je verandering wilt, zul je jezelf moeten veranderen. Ik help jou daarbij!

Mijn verhaal
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling. In mijn jonge kinderjaren was dit vooral op sportief vlak, maar naarmate ik ouder werd en het nodige had meegemaakt ontkwam ik er niet aan om mij ook op andere vlakken te ontwikkelen. In mijn tienerjaren stond van de één op andere dag mijn leven totaal op zijn kop. Dit had tot gevolg dat me  schaamde en ik twijfelde of mensen mij nog wel een leuk persoon vonden. Het maakte me onzeker, ik was niet blij met mezelf en voelde me ongelukkig.

Sometimes our thoughts are backed by so much insecurity, that they create lies we believe' - Unknown

Niet veel later kreeg ik met een tweede grote tegenslag te maken. Het voelde oneerlijk en veel dingen in mijn leven leken tegen te zitten. Negativiteit leek invloed te hebben op alles wat ik wilde ondernemen. Ook voor de mensen om mij heen was het een moeilijke periode. Ik deed er alles aan om hen te helpen en ik merkte dat dit mij veel voldoening gaf. Ik voelde me er gelukkiger door en het gaf mij de kracht om ook verder aan mezelf te werken. Ik nam een belangrijk besluit: ik laat me niet langer tegenhouden door tegenslagen. Geen zelfmedelijden en excuses meer, doorzetten!

Dat besluit zorgde voor een verandering in mezelf. Het betekende niet dat alles van de een op andere dag vanzelf ging, maar ik stelde duidelijke doelen voor mezelf. Wanneer ik mijn doelen behaalde gaf het me zelfvertrouwen en dit hielp mij mijn onzekerheid overwinnen. Naarmate de jaren vorderde merkte ik dat de angsten en onzekerheden die ik had vaak onnodig waren.  Ik besefte me dat ik nooit zo sterk was geweest als ik dit alles niet had meegemaakt en langzaam aan voelde ik me weer gelukkig. Als ik dit kon overwinnen, wat was er allemaal dan nog meer mogelijk?

'Life doesn't happen to you, life happens for you' - Jim Carrey

Wat wil ik echt?
Nog meer ging ik mij verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en succes. Ik kwam erachter dat succesvolle mensen vaak ook een moeilijke jeugd hebben gehad en dat dit hun juist gemaakt heeft tot wie ze nu zijn. Door bewust aan mezelf te werken groeide ik als persoon en dit had direct een positief effect op mijn leven. Door wat ik had meegemaakt kende ik mezelf goed. Ook de levenservaring die ik al op jonge leeftijd had gaf mij een voorsprong op leeftijdsgenoten die deze ervaring nog niet hadden. Ik werd mij bewust van het belang van een positieve mindset en ik stelde opnieuw duidelijke doelen voor mezelf. Hierdoor had ik door lef en hard werken binnen een aantal jaren al de carrière en functie die ik ambieerde, maar was het wat ik echt wilde? Bracht het mij voldoening en geluk? Deze vragen deden mij nadenken over mijn volgende stap. Hoe meer ik mij verdiepte in persoonlijke ontwikkeling, succes en geluk, hoe meer ik ging beseffen dat ik mijn voldoening en geluk haal uit het helpen van andere mensen bij hun persoonlijke groei en geluk. Ik wilde door middel van coaching en het delen van de kennis die ik heb opgedaan een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen. Dit deed mij besluiten om te starten met Daily Learning Online. Dé online plek waar ik mensen door middel van coaching en training help om op een praktische en laagdrempelige manier aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken!

Loslaten
Hoe ik jou kan helpen
Door middel van online coaching en coachingsprogramma's help ik jou om helder te krijgen wat je uit het leven wilt halen, wat voor jou belangrijk is, welke dromen en doelen daarbij passen en hoe je er naar toe kunt werken. Ook kan ik je door mijn achtergrond vanuit begrip en ervaring coachen bij het overwinnen van onzekerheden, het omgaan met tegenslagen en het ontwikkelen van een positieve mindset. De zwaarste strijd vechten we vaak uit met onszelf. Zonder daarbij veroordelend te zijn help ik je op een positieve manier bewust te worden van je eigen gedragspatronen en mindset. Vervolgens vertel ik je als coach niet wat jij zou moeten doen, maar stel ik je in staat om daar zelf achter te komen. Op deze manier help ik je persoonlijk leiderschap ontwikkelen om duurzame resultaten te behalen.
 
Positivity Boost gesprek
Ben jij op zoek naar een goede life coach of loopbaancoach en wil je weten wat ik specifiek voor jou kan betekenen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een Positivty Boost gesprek aan door op de onderstaande afbeelding te klikken. In slechts een paar klikken plan je een afspraak rechtstreeks in mijn agenda!

gratis coaching

Tijdens het Positivity Boost gesprek help ik jou om je leven een positieve boost te geven! Het is mijn missie om een positieve bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke groei en geluk. Dit neem ik uiterst serieus en tijdens de coachingsessie heb ik 100% aandacht voor jou. Op gelijkwaardig niveau ga ik met je in gesprek waarbij ik veel zal luisteren, maar ook vragen zal stellen om mij goed in jou te verdiepen. Dit doe ik op een positieve wijze zonder daarbij veroordelend te zijn. Wel zal ik je daar waar nodig confronteren met jouw gedragspatronen om dit bespreekbaar te maken. Tot slot geef ik je naar aanleiding van ons gesprek praktische handvatten waar jij direct verder mee kunt om jou leven een positieve boost te geven!

Wanneer is het positivity boost gesprek voor jou?
Je wilt erachter komen wat je écht wilt met je leven, maar weet niet goed waar te beginnen
Je wilt meer inzicht krijgen in jouw eigen gedragspatronen en beperkende overtuigingen
Je voelt dat er veel meer in zit, maar op één of andere manier komt het er nog niet echt uit
Je wilt afrekenen met je angsten en onzekerheden en meer zelfvertrouwen opbouwen
Je wilt een positieve mindset ontwikkelen

Na afloop van het gesprek heb jij: 
Helderheid in waar je staat en welke acties jij concreet kunt ondernemen richting jouw doelen
Meer inzicht in je gedragspatronen en overtuigingen
Objectieve, persoonlijke feedback van een ervaren life coach
Een eerste belangrijke stap gezet richting jouw mooiste leven!

Hier kun je jouw GRATIS coachingssessie snel en eenvoudig boeken! 

Testimonial 1

Daily Learning Online review