E-books

E-book: In 6 stappen richting een gelukkiger leven!

gratis e-book in 6 stappen richting een gelukkiger leven

Gratis e-book ' In 6 stappen richting een gelukkiger leven' 

In mijn gratis e-book 'In 6 stappen richting een gelukkiger leven' deel ik mijn persoonlijke verhaal. Hoe ik op jonge leeftijd te maken kreeg met een vervelende auto-immuunziekte en hoe dit mijn uiterlijk veranderde. Door deze gebeurtenis voelde ik mij onzeker en ongelukkig. Niet veel later kreeg ik met een tweede grote tegenslag te maken. Ik raakte verbitterd en ontwikkelde een negatieve mindset. De 6 stappen die ik uitgebreid beschrijf zijn de stappen die ik zelf doorlopen heb om af te rekenen met mijn onzekerheden, beperkende overtuigingen en negativiteit. Door het doorlopen van deze stappen ontwikkelde ik een positieve mindset, wist ik mijn doelen te behalen en voel ik mij weer gelukkig.

Het was natuurlijk geen makkelijke reis. Door emotie is het vaak moeilijk om objectief naar jezelf te kijken. Een goede coach kan dan enorm waardevol zijn. Daarom help en inspireer ik nu ook anderen om af te rekenen met beperkende gedachten en overtuigingen en een positieve mindset te ontwikkelen. Via de Online Life Coach Podcast en door middel van de coachingstrajecten en online trainingen die ik aanbied via Daily Learning Online.

In de tijd dat ik mij onzeker en ongelukkig voelde en in mijn slachtofferrol zat, had ik nooit gedacht dat het tot zoiets moois zou leiden. Nu ben ik zelfs dankbaar dat het mij is overkomen en ik anderen positief mag inspireren.

Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: “hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen” of “daar voel ik me veel te onzeker voor”? Wil jij eindelijk eens afrekenen met negativiteit en een positievere mindset ontwikkelen? Dan is dit e-book perfect voor jou!

aaanvragen e-book