E-books

E-book: In 6 stappen richting een gelukkiger leven!

In 6 stappen richting een gelukkiger leven

Samenvatting

In mijn E-book deel ik mijn persoonlijke verhaal. Hoe ik op jonge leeftijd te maken kreeg met een vervelende auto-immuunziekte en hoe dit mijn uiterlijk veranderde waardoor ik mij onzeker en ongelukkig voelde. De 6 stappen die ik uitgebreid beschrijf zijn de stappen die ik zelf doorlopen heb om af te rekenen met mijn onzekerheden en beperkende overtuigingen. Door het doorlopen van deze stappen ben ik weer helemaal mezelf, voel ik mij gelukkig.en wist ik mijn doelen te behalen.

Het was natuurlijk geen makkelijke reis. Door emotie is het vaak moeilijk om objectief naar jezelf te kijken. Daarom help en inspireer ik nu ook anderen om ook hun mooiste leven te gaan leiden door ze te helpen helder te krijgen wat zij écht willen met hun leven en af te rekenen met beperkende overtuigingen die je ervan weerhouden daar helemaal voor te gaan. Dit doe ik door het delen van mijn eigen ervaringen en inzichten op de reis richting mijn mooiste leven en door middel van mijn coachingstrajecten en online trainingen.

In de tijd dat ik mij onzeker en ongelukkig voelde en in mijn slachtofferrol zat, had ik nooit gedacht dat het tot zoiets moois zou leiden. Nu ben ik zelfs dankbaar dat het mij is overkomen en ik anderen positief mag inspireren met mijn persoonlijke verhaal en coaching.

Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: “hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen” of “daar voel ik me veel te onzeker voor”? Dan is dit e-book perfect voor jou!

aaanvragen e-book