Tijd voor verandering (blog)

verandering

Hoe reken je af met onzekerheden en beperkende overtuigingen die je vertellen dat het geen zin heeft om je koers te wijzigen? Dat het te veel risico’s met zich mee brengt. Wat zullen je gezin en de mensen om je heen er wel niet van vinden als je besluit een andere weg in te slaan? Hoe creëer je een mindset die je helpt daar doorheen te breken en te gaan voor een leven waarin je meer voldoening en geluk ervaart?

Elke verandering start met een besluit. Het moment waarop jij besluit dat het tijd is voor verandering en dat je geen genoegen meer neemt met een leven waaruit je weinig voldoening haalt. Waarin je veel te weinig bezig bent met de dingen waar je blij van wordt en jezelf niet écht gelukkig voelt. Blijf je de verandering uitstellen? Blijf je veilig binnen je comfortzone? Of ga je staan voor je geluk en zet jij die stappen richting jouw mooiste leven?

Ik ben er om jou te helpen! Jouw persoonlijke coach, motivator, steun in de rug en vraagbaak. De persoon die je objectieve feedback kan geven, je helpt oude gedragspatronen te doorbreken en je verantwoordelijk houdt voor het doorzetten van je groei en ontwikkeling en het daadwerkelijk realiseren van die verandering en het behalen van je doelen!

Wekelijks bied ik een aantal Positivity Boost gesprekken GRATIS aan. Dit is een 1 op 1 online coachingssessie. Tijdens deze sessie help ik je tot nieuwe inzichten te komen en zo concreet mogelijk opweg te helpen met het zetten van die eerste stap!

Kijk hier voor meer informatie en plan een afspraak rechtstreeks in mijn agenda, op een moment dat jou goed uitkomt!

gratis coaching

Volg en like Daily Learning Online!