GRATIS Online Masterclass: De eerste stappen richting jouw mooiste leven!

Via de GRATIS online Masterclass ‘De eerste stappen richting jouw mooiste leven’ help ik jou helder te krijgen waar je écht gelukkig van wordt en hoe je daar vervolgens naar toe kunt werken! 

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Voor veel mensen een periode om het afgelopen jaar te evalueren. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Heb je je aan je goede voornemens gehouden, heb je je doelen gerealiseerd? Of moet je concluderen dat toch weer niet écht gelukt is om je leven een positieve draai te geven? Via de gratis online masterclass ‘de eerste stappen richting jouw mooiste leven’ help ik jou ervoor te zorgen dat je jouw goede voornemens het komende jaar wél doorzet!


Jouw eigen online leeromgeving
Je krijgt toegang tot jouw eigen online leeromgeving. Hier vind je de masterclass die bestaat uit videolessen waarin ik je help tot nieuwe inzichten te komen en ik leg je een concreet stappenplan uit richting jouw mooiste leven. In de bijbehorende werkboeken maak je opdrachten die je helpen om meer zelfkennis te ontwikkelen, je levensmissie helder te krijgen en concrete doelen te stellen. Na het doorlopen van de masterclass kun je jezelf gratis aanmelden voor een 1 op 1 online doelstellingsgesprek (t.w.v. €30). Tijdens dit coachinggesprek bespreek ik samen met jou de lessen die je hebt doorlopen en de doelen die je voor jezelf hebt gesteld.

Meld je hier aan en doe mee! 

masterclass

Het is mijn missie om via Daily Learning Online een positieve bijdrage te leveren aan jouw groei en geluk. Ik zie dan ook heel graag in mijn masterclass ‘De eerste stappen richting jouw mooiste leven’!.

gratis masterclass

Volg en like Daily Learning Online!