Daily Learning Online Podcast Aflevering 12: Mindset tip #3

Daily Learning Online Podcast

Op ons Youtube kanaal deel ik wekelijks een nieuwe mindset tip. Deze tips deel ik ook via de Daily Learning Online Podcast. Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

De tip van deze week gaat over bewustwording en het herkennen van jouw gedachten. TIP: wanneer negatieve gedachten opspelen probeer dan te herkennen waar deze vandaan komen. Dragen de gedachten bij aan jouw succes en geluk voor die dag? Of komen de gedachten voort uit angst en beperkende overtuigingen? Wanneer je jouw gedachten gaat herkennen wordt het makkelijker om te kiezen voor een positiviteit.

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.