Daily Learning Online Podcast Aflevering 17: Mindset tip #7 Prioriteiten stellen en keuzes maken

Daily Learning Online Podcast

Op ons Youtube kanaal deel ik wekelijks een nieuwe mindset tip. Deze tips deel ik ook via de Daily Learning Online Podcast. Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

Allemaal doen we graag zoveel mogelijk wat we leuk vinden. Wanneer we doen wat we leuk vinden voelen we ons goed en het doet ons geluk ervaren. Helaas is het zo dat er regelmatig dingen op ons pad komen die ons daarvan weerhouden. Hoe kun je jouw leven zo inrichten dat vaker bezig bent met dingen waar je blij van wordt? De tip van deze week heeft te maken met prioriteiten stellen. Wanneer er dingen op je pad komen stel jezelf dan de volgende vraag: op welke manier draagt dit bij aan mijn geluk? Of is dit iets wat mij in de weg staat om dingen te doen die mij gelukkig maken?

De TIP van deze week: word je bewust van welke dingen in je leven echt bijdragen aan jouw groei en geluk en durf aan de hand daarvan prioriteiten te stellen. Geef prioriteit aan je geluk!

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.