Daily Learning Online Podcast Aflevering 16: Mindset tip #6 Jezelf in een positieve staat brengen

Daily Learning Online Podcast

Op ons Youtube kanaal deel ik wekelijks een nieuwe mindset tip. Deze tips deel ik ook via de Daily Learning Online Podcast. Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

Om optimaal te presteren en geluk te ervaren zal het helpen wanneer je probeert jezelf in de juiste staat te brengen. Wanneer je regelmatig beweegt, goed eet en voldoende slaapt zal je bijvoorbeeld merken dat je energieniveau omhoog gaat, maar er zijn meer manieren om jezelf in de juiste staat te brengen.

TIP: Vind uit wat voor jou werkt en juist niet werkt en probeer jezelf in de juiste fysieke en mentale staat te houden. Het zal bijdragen aan je energieniveau en mentale gesteldheid wat je minder gevoelig maakt voor emotionele schommelingen.

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.