Daily Learning Online Podcast Aflevering 15: Effectief Time Management: 9 tips!

Daily Learning Online Podcast

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van de Daily Learning Online Podcast. In deze aflevering gaat het over effectief time management.  Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

Een veel gehoorde reden die we geven om weinig met onze persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn is tijdgebrek. Laat staan dat we tijd hebben om onze dromen te realiseren en uiteindelijk ons mooiste leven te leiden. We zijn druk met ons werk, gezin, vrienden en kennissen. Onze baan opzeggen is geen optie. Onze financiële verplichtingen lopen tenslotte gewoon door. Hoe kun je jouw tijd zo indelen dat je effectiever kunt werken en tijd overhoud om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te besteden én die eerste stappen te zetten richting jouw mooiste leven? Ik geef je 9 tips voor effectief time management!

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.