Daily Learning Online Podcast Aflevering 13: Mindset tip #4

Daily Learning Online Podcast

Op ons Youtube kanaal deel ik wekelijks een nieuwe mindset tip. Deze tips deel ik ook via de Daily Learning Online Podcast. Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

De mindset tip van deze week gaat over tegenslagen. Regelmatig gebeuren er dingen waar we geen volledige controle over hebben en die we op dat moment zien als tegenslagen. We zijn teleurgesteld en balen van de situatie. Tóch denken we achteraf vaak: goed dat het zo gelopen is. Het heeft ons nieuwe inzichten gebracht of tot andere mooie situaties heeft geleid.

‘Life is not happing to you it is happening for you’ – Tony Robbins

De mindset tip van deze week is dan ook: wanneer de dingen niet lopen zoals je gepland hebt, zie dit dan niet als een onoverkoombare tegenslag maar als een onderdeel van het proces en een waardevolle bijdrage aan jouw ontwikkeling.

Meer tips over omgaan met tegenslagen? Klik hier.

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.