Daily Learning Online Podcast Aflevering 11: Dé 3 eerste stappen richting jouw mooiste leven

Daily Learning Online Podcast

In deze aflevering van de Daily Learning Online Podcast geef ik jou dé 3 eerste stappen richting jouw mooiste leven. Allemaal dromen we wel eens van hoe mooi ons leven zou kunnen zijn. Hoe ons leven eruit zou zien als we ons wat meer bezig konden houden met de dingen waar we blij van worden. Jammer genoeg is de realiteit voor veel van ons dat het bij dromen blijft. Ga aan de slag met deze 3 stappen en maak jouw dromen werkelijkheid!

De cursus: ‘De eerste stappen richting jouw mooiste leven’
In november start ik met de gratis online cursus: ‘De eerste stappen richting jouw mooiste leven’. Tijdens deze training ga je uitgebreid aan de slag met bovenstaande stappen. De training bestaat uit videolessen waarin ik de stappen uit dit artikel nog dieper toelicht. In het bijbehorende werkboek maak je opdrachten die je helpen om meer zelfkennis te ontwikkelen, je levensmissie helder te krijgen en concrete doelen te stellen.

Meedoen? Meld je aan via deze link!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.