Daily Learning Online Podcast Aflevering 10: Mindset tip #2

Daily Learning Online Podcast

Op ons Youtube kanaal deel ik wekelijks een nieuwe mindset tip. Deze tips deel ik ook via de Daily Learning Online Podcast. Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

De tip van deze week heeft te maken met dankbaarheid. TIP: Sta dagelijks stil bij de dingen waarvoor je dankbaar bent en schrijf deze op om het positieve gevoel dat je daarbij krijgt langer vast te houden. Uit onderzoek blijkt dat dankbare mensen gelukkiger zijn, zich energieker en optimistischer voelen en geestelijk gezonder zijn. Door er dagelijks mee bezig te zijn is het gedurende de week makkelijker om het positieve te zien en voelen.

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.