Mindset tip 5# Wacht niet, start vandaag! (+video)

Op ons Youtube kanaal deel ik wekelijks een nieuwe mindset tip. Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

De mindset tip van deze week heeft te maken met het nemen van nieuwe stappen. Voordat we nieuwe dingen ondernemen of keuzes moeten maken hebben we nog wel eens de neiging dit uit te stellen tot het juiste moment. Helaas is het vaak zo dat het juiste moment niet komt. Er zijn altijd redenen om iets niet te doen: Je hebt het te druk, je hebt kinderen, je vindt het een risico, je bent bang dat je er nog niet klaar voor bent enzovoort.

De mindset tip van deze week is: Wacht niet op het juiste moment, start vandaag!

Make your move before you are ready – Les Brown

Accepteer dat je niet volledig weet hoe het zal lopen. Enkel door actie te ondernemen kom je tot nieuwe inzichten die jou helpen een stap dichterbij jouw mooiste leven te komen!

Abonneer je ook op de Daily Learning Online Podcast!

Volg en like Daily Learning Online!
GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.