Mindset tip #1 De invloed van je externe omgeving

Op ons YouTube kanaal deel ik wekelijks een nieuwe mindset tip. Abonneer, doe mee en ontwikkel een positieve mindset!

De hele dag door wordt onze mindset beïnvloed door o.a. de mensen om ons heen, de TV programma’s en Youtube filmpjes die we kijken en de sociale media en nieuwsberichten die we lezen. Om tot een positieve mindset te komen en deze te behouden, is het belangrijk om kritisch te kijken naar de informatie die deze bronnen je geven. Draagt het bij aan jouw ontwikkeling en geluk? Of vullen ze je mind met negatieve beelden en informatie.

Tip: Bewaak goed welke informatie je toelaat tot je mind en wees je bewust van de invloed die het heeft op je onderbewuste en de ontwikkeling van je overtuigingen. Wil je een positieve mindset ontwikkelen? Omring je dan met positieve mensen en voed je mind met positiviteit!

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal!

Volg en like Daily Learning Online!

Gerelateerde berichten

GRATIS E-book 'In 6 stappen naar een gelukkiger leven!'
Droom jij weleens van een ander leven dan dat je op dit moment hebt? En word je tegengehouden door gedachten zoals: "hoe ga ik dat ooit voor elkaar krijgen" of "daar voel ik me veel te onzeker voor"? Dan is dit e-book perfect voor jou! Ik deel 6 stappen die je helpen helder te krijgen wat je écht wilt, hoe je daar naar toe kunt werken en hoe je afrekent met beperkende gedachten en overtuigingen die je ervan weerhouden om in actie te komen!
We respect your privacy.